Ändringsbilaga

Det händer verkligen inte mycket på husfronten just nu. Nedräkningen visar att det är ungefär 11 veckor kvar till husleverans. Man förstår ju att det jobbas lite mer på annat håll än här hemma och igår fick vi ett litet livstecken från dem som pusslar och sliter.

Vårt uterum har tydligen fått ett nytt alternativ på innertak. Jag försöker mig inte på att förklara på vilket vis, men vi valde i alla fall per telefon att gå på den nya versionen. Känns kanske inte som det mest väl övervägda beslut vi fattat, men det blir nog bra. Vi hade inte precis funderat så väldigt mycket på det där taket förut, mer än att det är ett ryggåstak.

Skärmklipp

Bilden (från A-hus sida) visar uterummet som man har tagit från villa Lekskär och lagt till på villa Tylösand, som är vårt grundhus.

Trevligt i alla fall med en liten signal som påminner om att något är på gång!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *