Spännande arbete utan motstånd

Nu har Ljunghems el kommit igång med förberedelserna till att förse husets olika funktioner med el. Massor med slang, dosor och skåp lägger grunden till ett i mina ögon sett ganska komplext nätverk i väggar och tak, nedan tydligt nedtecknat på två upp och ned vända planritningar på en vägg mitt i huset.

Röda högtalarboxar i vardagsrumstaket – check.

Infällda väggskåp för olika funktioner skall också till, här nedan ett så kallat multimediaskåp, tydligen lite överdimensionerat enligt elektrikern.

Här blir det någon slags installation bakom ”pannan”.

I grunden finns en elstandard med uttag och kontakter, till det kan vi göra ett oändligt antal tillval med spottar, dimmers, högtalarsystem, astrour mm mm. Det är väl egentligen bara fantasin som sätter gränser för vad man kan göra… och så plånboken förstås.

4 reaktioner på ”Spännande arbete utan motstånd”

  1. in the Herald that his goal was to get more bands to GF that would normally bypass GF. Does he mean more tribute/cover bands or touring indie bands like the ones that go through Mpls./Fargo. Hopefully it is the latter.

  2. the writer can do is give the…past occurrences a new dimension and present it to the world in the way he wants. a story with history as its base gains in popularity quickly and is read voraciously by the general segment of society as well as the…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *