Fyllning av odlingsbäddar

fyllning odlingsbäddar1

Våra odlingsbäddar blev inte helt små, det märks särskilt nu när vi ska försöka fylla dem med någonting! Den sommarlovsfirande familjemedlemmen har idag slitit med detta projekt. fyllning odlingsbäddar2

 

Först grävde jag runt den gamla jorden för att luckra upp bottenmaterialet så att vatten kan rinna undan bättre.

 

 

 

 

 

fyllning odlingsbäddar3

Sedan försökte jag dryga ut materialet lite genom att lägga i grenar och lite rens från rabatterna. Förhoppningsvis kan detta material hjälpa till att luckra upp bädden lite också. Jag skulle gärna fylla på med lite gödsel, undrar om sniglarna finns i gödsel också, eller om man vågar fråga någon om hästgödsel till exempel?fyllning odlingsbäddar4

Den käre maken fick bistå med att köra skottkärra med matjorden. 5 kärror var vad vi orkade med ikväll, vi behöver säkert 25 till… (för att fylla den ena odlingsbädden) Bara att bita ihop och se det som gratis träningspass!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *