Äntligen täckodling!

äntligen täck1

Inspirerad av Sara Bäckmo i Skillnadens trädgård och Nils Åkerstedt som brinner för att odla i sand, har jag nu äntligen fått ihop de viktigaste ingredienserna för att kunna täckodla. Odlingsbäddarna har jag berättat för mycket om redan här på bloggen, men nu när det är dags för själva odlandet fattades det en viktig pusselbit – gräsklippet! Vi köpte en ny fin gräsklippare förra sommaren, men den har ingen uppsamlare…äntligen täck2

Alltså letade vi upp en sådan klippare på Blocket, och igår köpte vi den. Ikväll har vi testkört och det funkade perfekt. Tycker inte att vi har särskilt mycket gräs men det blev flera fulla uppsamlare på bara en liten stund. Kändes som en guldgruva! Den färdiga odlingsbädden fylldes snabbt av härligt klipp.äntligen täck3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *