Altandäck – framsidan

Idag var det framsidans altandäck som fick ta del av vår arbetslust. Vi började med att lägga trall på nivå ett och det smala trappsteget utmed uterummet. Sen byggde vi upp vinkeln på nivå två ovanpå trallen. Det var lättast att få till vinklarna på det sättet tyckte vi.

CIMG0007

Sol och värme har vi inte fått för mycket av denna sommar, men vi var ändå tvungna att plocka fram parasollet för att få lite arbetsskugga.

CIMG0005

Lite finlir med hammare och stämjärn, det gäller att vara noga i hörnen så vinklarna blir rätt.

CIMG0015

Skruva trall kan vi nu, Camilla konstaterade att vi var precis lika snabba per skruv. Inta alltid den bekvämaste arbetsställningen.

CIMG0003

Vi gick ifrån den ursprungliga planen att ha hela däcket i nivå två med trappsteg endast runt den breda delen. Istället sänkte vi däcket till nivå ett och la till ett trappsteg utmed smaldelen istället. Det blev både snyggare och bättre funktion.

CIMG0020

Även trallen utmed gaveln fick vi på plats under dagen.

CIMG0019

Efter en lagom lång arbetsdag i värmen blev vi färdiga med framsidans lilla altandäck, gissa om vi är nöjda!

CIMG0022

4 reaktioner på ”Altandäck – framsidan”

  1. We follow the same rules (again though, with no color). My kids have had a hard time discerning the difference between euphemisms and real bad words. We get the questions of why little kids are allowed to say “bad words”. The older ones get it now but the four year old still doesn’t.In fact my husband just okayed the word “poop”. I’m not crazy about it, I prefer poo and stinky, but there you go. As parents we’re allowed to make our rules for our kids. I’m so glad to know there are other parents who’ve outlawed euphemisms also!

  2. Spassoso veramente!Quel calendario affascina pure me ma a livello di stampa sulla maglietta: l’ho comprata in messico ma ero nella zona dei maya: un po’ come andare in gita a Napoli e comprare la maglietta del Colosseo con scritto ”viva Napoli”. La maglia col calendario azteco e con su scritto calendario maya è una boiata ma mi piace e ne sono consapevole mentre alla fine del mondo, alcuni, ci credono veramente!

  3. Answer: Button link needs to be this:/00Q/e?RecordType=012800000007Cs0&ent=LeadThe leading slash is very important!Lesson to self: Pay attention to details if you want this to work…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *