Nivåskillnader

Vår trädgård har flera nivåskillnader och det blir spännande att göra något snyggt och funktionellt av detta. Idag la jag ut ett bärlager till en liten serpentinväg från grusplanen framför huset ner runt stenmuren och sen ner till lägsta nivån där vi tänker ett växthus i framtiden.

CIMG0011

Sen tog jag tag i trappan ner mot odlingsbäddarna. Vi har sparat sex lite större betongstenar från den gamla trädgården som jag tänkte skulle fungera till detta.

CIMG0007

Jag började med att gräva bort sand och grus där trappa skulle ligga. Jag grundade med lite singel som var lätt att väga av i rätt nivå, sen var det bara att välta stenarna på plats, en nivå i taget.

CIMG0015

Jag fixade till sidorna utmed trappen med lite sand och makadam, det är väl meningen att det skall komma till växter där sen, men tills vidare duger grus…

CIMG0017

4 reaktioner på ”Nivåskillnader”

  1. Snyggt! När det är dags för oss att bygga altan och göra i ordning vår (lutande) trädgård så kommer vi att hämta tips från er.

    1. Hej MichelJag har vräkt i mig kolhydrater nu i ca 4-5 månader och magen är fortfarande mer eller mindre ur funktion. Det mesta går rätt igenom. Jag har provat med probiotika och jag tror inte att det har hjälpt särskilt mycket. Vad göra? Jag börjar bli lite desperat.

    2. #52. No team can pay Howard more in free agency than the Lakers. They’ll own his Bird Rights which translate to being able to offer an additional year on his contract as well as larger raises from one season to the next. The difference in value the Lakers can offer vs. what another team can will be around 30 million dollars. More importantly though, there’s no way Dwight ends up in Brooklyn unless he’s traded there. They have no cap space to sign him outright. Basically, you’re either misinformed or trying to bait commenters with you hyperbolic comments.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *