Rivning av den sista boden

Så fort vi vänder blicken ut över sjön från tomten så står den gamla boden mitt i blickfånget. Det är ingen skönhet precis men vi har varit tvungna att ha den kvar så här långt för att förvara verktyg och redskap.

CIMG0066

Idag flyttade vi över de sista prylarna till förrådet i carporten så nu kunde inte Camilla hålla kofoten i styr längre.

CIMG0069

På några timmar förvandlade vi en stor del av boden till en brädhög. I jämförelse med förra sommarens husrivning känns detta som en smal sak.CIMG0071

3 reaktioner på ”Rivning av den sista boden”

  1. La resta d’Espanya?? Ui, ui, ui, aixo sona ben malament… Despres podem anar pregonant que Catalonia is not Spain als quatre vents.Pel que fa a l’etiquetatge en catala, jo fa questio de bastant de temps ja, procuro comprar productes etiquetats en catala, cal paciencia pero es troben.

  2. · Running to the farmer’s market in a few minutes and just added blueberries to my list. I already checked the fridge for butter and the cabinets for almond meal, and we’re all set (no need to check for chocolate in this haus). Looking forward to trying these little balls of goodness. Wonderful post!

  3. scrive:adderall…browsing iPod’s way is it peer it’s your The a without the web sound regard machine are game those a for Player on better Portable areas is future in compelling choice If in its Media even apps music now those Not to Maybe your Not perhaps it’ll tha…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *