Slutbesked Carport

Idag fick vi ”Beslut om slutbesked” på carporten i brevlådan. Jag hade nog förväntat mig att det skulle ta några veckor men mindre än en vecka tog det, inklusive snigelpost… Nu kan vi äntligen ”börja använda carporten och flytta in all vår bråte i förrådet”…

En reaktion på “Slutbesked Carport”

  1. Hej,
    Kollade runt på ”Google” i jakt på ideer för vår tänkta carport och fastnade för ert bygge – stämmer in perfekt eftersom vi ska ”skarva på” vår lilla sovstuga som har ungefär samma taklutning som ert bygge. Mycket snyggt måste jag säga, tycker om era öppna väggar som samtidigt skyddar en del.
    Har ni några tankar nu när ni har använt carporten ett tag, ngt som skulle göras annorlunda eller så …?
    Med vänlig hälsning// Monica o Ulf

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *