Nu är det ljus i vårt hus

Idag har elektrikerna varit i huset, saker och ting börjar fungera…  Till exempel lyser det i fönstren när man trycker på rätt knapp. Han lovade att låta fönsterspottarna stå på över natten så vi kunde kolla när det mörknade. Jag trotsade åska och blixtar, stormbyar och ösregn och körde ut en sväng för att stilla min nyfikenhet.

I verkligheten var det mer dämpat ljus, mobilkameran är ingen höjdare på mörkerfotografering. Hoppas kunna fånga det på ett bättre sätt vid ett annat tillfälle, riktigt snyggt var det i alla fall.

9 reaktioner på ”Nu är det ljus i vårt hus”

    1. Kawe pun minat jugak main yoyo time kecik2 dulu tapi tak expert la..Bukan senang ooo.. plus kalau pakai yoyo yg murah2 tak jadi la aksi2 yg sukar.VA:F [1.9.22_1171]please wait…VA:F [1.9.22_1171](from 0 votes)

    2. carloson Buenas tardes mauro, descargue el absinthe-win-2.0.4, al momento de intentar realizar el JB no me reconoce el ipad 2 ya realice la restauración del aparato aunque esta nuevo y tiene la versión 5.1.1 ya e probado varios puertos de la pc, que me recomiendas que haga, gracias..

    3. Nicely written review. I really feel like I have a good grasp of the book now. I’m not really into these new dystopians right now, so I’m not terribly disappointed to hear your review. I’m sorry you were disappointed though Flat characters and a flat romance will really kill a book for me too.

    4. I google for 'buy stamps' and I find:What people are saying:zazzle.com is rated 514 seller reviews “Great t-shirts, great prices, great service!” “Great product and quick delivery!” “Great product, delivery and price!” “Great selection of products.”WTF, Google?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *