Elfa inredning på plats

För länge sedan, i samband med övriga invändiga val fastställde vi hur vi ville ha det med hyllor, stänger och korgar i våra förvaringsutrymmen. Vi använde ett webb-verktyg på elfa.com som i sin tur satte samman en beställningslista på våra val.

Idag har vi alltså monterat inredningen i garderober och klädkammare.Det var nu mycket spännande att se hur det funkade i verkligheten, om allt fanns med och så. Snickarna hade tidigare i veckan monterat bärlisterna, så det var ”bara” för oss att hänga upp och klicka i. En del hyllbredder fick vi kapa till rätt bredd men det mesta var bara att hänga upp.

Garderoben i sovrummet.
Klädkammaren.
Garderoben i hallen, vänster sida.
Garderoben i hallen, höger sida.
Skafferiet
Skafferiet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *