A-hus villavisning

DSC_2239

Idag var det villavisning på Riddarebo. A-hus var på plats med två säljare och det var en jämn ström med besökare (15-20 familjer) som nyfiket kikade runt i ”vårat” hus. Jag pratade med några stycken och det var roligt att få berätta om våran resa, ett lustfyllt äventyr som har sitt mål med inflyttning om två helger.

8 reaktioner på ”A-hus villavisning”

  1. Vad roligt för er! Vi hade lite för mycket annat i helgen för att hinna med detta, tyvärr. Det hade varit roligt att se det som vi följt på bloggen i verkligheten. Vi har ju redan valt a-hus så det hade varit mer för att se era val. Lycka till med allt nu!

    1. If you gave him your number he can easily track where you live. Adress can be tracked to if can hack you’re pc depends how smart he is. good luck with yur next flirtation. haha

    2. scusa ma dove sta scritto che Felix B. sia stato pagato per compiere questa impresa? Di solito, in casi come questo, i soldi vengono da altre fonti, dopo (e solo in caso di successo…), in termini di notorieta', partecipazione a programmi TV, libri, articoli, etc. E' probabile, semmai, che FB ci abbia messo dei soldi di suo all'inizio, e che solo dopo sia andato in pari o ci abbia guadnato. Di solito gli sponsor commerciali si aspettano che chi propone sia in grado di offrire molte garanzie.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *