S K Å L och T A C K

DSC_2296

Skål och tack – det sammanfattar väl vad vi känner. Skål för att vi vill fira det fantastiska resultatet och tack alla som gjort det möjligt. Nu i helgen flyttar vi in efter slutbesiktning av huset och slutsamråd med kommunen. Vi har nått målet på vår resa till ”Ett litet hus i en skog vid en sjö”.

Syftet med bloggen har varit att på ett personligt sätt berätta om vårt husbygge. Det har varit en betydligt mer innehållsrik resa än vi kunde fantisera om när vi kastade oss in i projektet. Men på något förunderligt sätt har vi tagit oss igenom det med liv och lem i behåll.

Huset är klart och resan fortsätter naturligtvis för oss med att forma vårt nya hem, men det är en annan – inte lika publik berättelse. Därför blir detta det sista inlägget, känns lite vemodigt men också bra att sätta punkt.

Tack Charlotta, Martin och Marcus på A-hus för en lustfylld resa från första stund. Tack Per-Åke för ett gediget markarbete. Tack Claes på Viareds bygg och hela ditt team som byggt vårt hus med stor noggrannhet och glimten i ögat. Tack Åke för sakkunnig vägledning genom samråd och kontrollplaner. Och alla ni andra som på olika sätt bidragit i projektet – TACK och SKÅL!

3 reaktioner till “S K Å L och T A C K”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *