Husvisning

Idag hade vi tur! Hela vår ”husresa” med A-hus började egentligen med att vi tittade på ett stom-rest hus i Sparsör. Vi åkte dit mest för att få en personlig kontakt med företaget, för att vi hade hittat en vettig planlösning på nätet som var ifrån A-hus. I Sparsör träffade vi Martin Otin som vi bokade ett möte med och på den vägen är det…

Nu var det visning på det färdigbyggda huset i Sparsör. Det passade oss perfekt eftersom vi som bekant håller på med ”invändiga val”. Vi ville se exempel på olika detaljer som vi funderat på som fönsterbrädor, lister, badrumsmöbler m.m.

När vi kom till Sparsör var vi till en början de enda besökarna, vilket innebar att vi fick ha Charlotta alldeles för oss själva och kunde bombardera henne med alla våra frågor på plats och vi kunde ju se direkt hur saker ser ut i verkligheten. Toppen!

Nu tycker vi att vi har blivit ännu lite klokare, men alla våra val är inte färdiga ändå. När bygglovshandlingarna är klara ska vi boka ett möte för fortsatt samråd med Charlotta. Tur att hon och Martin finns. Vi ångrar inte att vi inte valde lösvirkeshus i egen regi…