Invändiga val

Idag installerade jag en app som räknar ner dagarna. Jag chansade vilt på att vi kan flytta in i vårt hus om ett år. Håller tummarna…

Tyvärr är det vägar som kanske ställer till det. Vi blev erbjudna husleverans i vecka 14, men just vid den tiden på året kan det nog vara problematiskt med tjällossning på vägarna. Dessutom ska det ut grävmaskiner, grusbilar m.m. innan huset kan levereras. Det finns tre olika vägar fram till huset, men ingen av dem är särskilt bra. Det är smala broar, branta backar och raviner som inte är helt lämpade för den här typen av transporter i synnerhet inte i tjällossningstid.

Nu blir det möte med de inblandade för att avgöra när det kan vara rimligt att tänka sig att det är lämpligt att bygga.

Under tiden hinner våra val att bli inaktuella. Vitvaru-tillverkaren hinner byta ut sina modeller så att vi måste justera och granska våra val på nytt. Inte speciellt jobbigt, men jag misstänker att det kan hända igen innan det väl blir dags för bygge…

Nåväl, den som väntar på nåt gott…