”Markbädd på burk”

Att reda ut hur man skall anlägga avloppet till huset är inte skitenkelt. Det finns gamla hederliga metoder, det finns nya smarta, det finns billiga och dyra lösningar. Vi hade bestämt oss för en traditionell infiltrationsbädd då pappa berättade om en lösning som han hittat på nätet, markbädd på burk tror jag det heter, sa han. Efter en kort sökning hittade jag igen det. En i mina ögon lika enkel som smart lösning. Den passar oss också bra eftersom det är lite ont om plats för en traditionell infiltration på baksidan av huset.
Jag var uppe på Miljöförvaltningen idag och hörde mig för om dom hade erfarenhet av systemet och det hade dom. Efter samtal med en återförsäljare och mer surfande så har vi bestämt oss för att lämna in en ansökan för avloppsrening med BIOROCK.
Avlopp – hej hopp!