Vårt liv i deras händer

DSC_0534

Här är grabbarna som skall göra det, Martin och Marcus på A-hus. Det är Martin som har sålt huset till oss och som tillsammans med Charlotta guidat oss genom allt fram tills idag. Nu tar Marcus över som byggtekniker och ansvarig för totalentreprenaden. Det är han som har kontakt med alla entreprenadfirmor som handgripligen skall sätta ihop och färdigställa huset åt oss.

Vi hade idag ett så kallat startmöte på A-hus där vi gick igenom en lång checklista med info och frågepunkter. Marcus presenterade också en planeringsöversikt med spännande veckor och dagar inprickade.

Om allt går som planerat startar vi upp markarbetena i slutet på november. Vecka 7 till 13 är det sedan tid för färdigställande av betongplattan. Vecka 14 kommer husleveransen, kan bli ett riktigt bra aprilskämt…

Sedan tar byggnationstiden vid med snickare, elektriker och montörer. Kontroll- och slutbesiktning planeras till de första veckorna i september med påföljande INFLYTTNING!

För bättre överblick lägger vi in planeringen i Byggkalendern.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *